Rozmiar czcionki
  • A-
  • A
  • A+
Kolor witryny
  • R
  • A
  • A
  • A
Przejdź do głównej zawartości
e-n@uka UJD
  • Strona główna
  • Kategorie kursów:
    Wydział Humanistyczny Wydział Nauk Społecznych Wydział Prawa i Ekonomii Collegium Medicum Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych Wydział Sztuki Studium Nauki Języków Obcych Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Szkoła Doktorska Centrum Kształcenia na Odległość Kursy Ogólnouczelniane Platforma kursów dodatkowych COLOURS
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
e-n@uka UJD
Strona główna Kategorie kursów: Minimalizuj Rozwiń
Wydział Humanistyczny Wydział Nauk Społecznych Wydział Prawa i Ekonomii Collegium Medicum Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych Wydział Sztuki Studium Nauki Języków Obcych Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Szkoła Doktorska Centrum Kształcenia na Odległość Kursy Ogólnouczelniane Platforma kursów dodatkowych COLOURS

Rudzka Agnieszka, dr

  1. Kursy
  2. Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych
  3. Rudzka Agnieszka, dr
Nowe technologie w przemyśle spożywczym
Rudzka Agnieszka, dr
Nowe technologie w przemyśle spożywczym
Agnieszka Rudzka

Agnieszka Rudzka

Nauczyciel

Toksykologia żywności studia niestacjonarne
Rudzka Agnieszka, dr
Toksykologia żywności studia niestacjonarne
Agnieszka Rudzka

Agnieszka Rudzka

Nauczyciel

Higiena produkcji żywności
Rudzka Agnieszka, dr
Higiena produkcji żywności
Agnieszka Rudzka

Agnieszka Rudzka

Nauczyciel

Nowoczesne trendy w badaniach żywienia i chorób dietozależnych
Rudzka Agnieszka, dr
Nowoczesne trendy w badaniach żywienia i chorób dietozależnych
Agnieszka Rudzka

Agnieszka Rudzka

Nauczyciel

Toksykologia żywności
Rudzka Agnieszka, dr
Toksykologia żywności
Agnieszka Rudzka

Agnieszka Rudzka

Nauczyciel

Konsultacje
Rudzka Agnieszka, dr
Konsultacje
Agnieszka Rudzka

Agnieszka Rudzka

Nauczyciel

Właściwości surowców żywnościowych i ich wpływ na jakość produktów spożywczych
Rudzka Agnieszka, dr
Właściwości surowców żywnościowych i ich wpływ na jakość produktów spożywczych
Agnieszka Rudzka

Agnieszka Rudzka

Nauczyciel

Skontaktuj się z nami

Obserwuj nas

Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Pobierz aplikację mobilną
Pobierz aplikację mobilną
Play Store App Store
Wspierane przez Moodle

Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie

Deklaracja dostępności | Polityka prywatności >

Plarforma e-learningowa do prawidłowego działania wymaga plików Cookies