Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Skip to main content
Side panel
Home
Kategorie kursów:
Wydział Humanistyczny
Wydział Nauk Społecznych
Wydział Prawa i Ekonomii
Collegium Medicum
Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych
Wydział Sztuki
Studium Nauki Języków Obcych
Studium Wychowania Fizycznego i Sportu
Szkoła Doktorska
Centrum Kształcenia na Odległość
Kursy Ogólnouczelniane
Platforma kursów dodatkowych
More
English (en)
English (en)
Polski (pl)
Log in
Home
Kategorie kursów:
Collapse
Expand
Wydział Humanistyczny
Wydział Nauk Społecznych
Wydział Prawa i Ekonomii
Collegium Medicum
Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych
Wydział Sztuki
Studium Nauki Języków Obcych
Studium Wychowania Fizycznego i Sportu
Szkoła Doktorska
Centrum Kształcenia na Odległość
Kursy Ogólnouczelniane
Platforma kursów dodatkowych
Course info
Właściwości surowców żywnościowych i ich wpływ na jakość produktów spożywczych - studia stacjonarne
Pokora-Carzyńska Marta, dr
Właściwości surowców żywnościowych i ich wpływ na jakość produktów spożywczych - studia stacjonarne
Marta Pokora-Carzyńska
Teacher