Rozmiar czcionki
  • A-
  • A
  • A+
Kolor witryny
  • R
  • A
  • A
  • A
Przejdź do głównej zawartości
e-n@uka UJD
  • Strona główna
  • Kategorie kursów:
    Wydział Humanistyczny Wydział Nauk Społecznych Wydział Prawa i Ekonomii Collegium Medicum Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych Wydział Sztuki Studium Nauki Języków Obcych Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Szkoła Doktorska Centrum Kształcenia na Odległość Kursy Ogólnouczelniane Platforma kursów dodatkowych COLOURS
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
e-n@uka UJD
Strona główna Kategorie kursów: Minimalizuj Rozwiń
Wydział Humanistyczny Wydział Nauk Społecznych Wydział Prawa i Ekonomii Collegium Medicum Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych Wydział Sztuki Studium Nauki Języków Obcych Studium Wychowania Fizycznego i Sportu Szkoła Doktorska Centrum Kształcenia na Odległość Kursy Ogólnouczelniane Platforma kursów dodatkowych COLOURS

Kapuśniak Kamila, dr

  1. Kursy
  2. Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych
  3. Kapuśniak Kamila, dr
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
Kuchnia molekularna 2025
Kapuśniak Kamila, dr
Kuchnia molekularna 2025
Żywność nowej generacji 2025
Kapuśniak Kamila, dr
Żywność nowej generacji 2025
Chemia żywności wykład 2025
Kapuśniak Kamila, dr
Chemia żywności wykład 2025
Seminarium dyplomowe 2025
Kapuśniak Kamila, dr
Seminarium dyplomowe 2025
Żywność nowej generacji niestacjonarne 2025
Kapuśniak Kamila, dr
Żywność nowej generacji niestacjonarne 2025
Chemia żywności 2025 niestacjonarne
Kapuśniak Kamila, dr
Chemia żywności 2025 niestacjonarne
Podstawy analizy sensorycznej wykład 2024/25 stacjonarne
Kapuśniak Kamila, dr
Podstawy analizy sensorycznej wykład 2024/25 stacjonarne
Methodology, planning and commercialization of the dietary research 2024
Kapuśniak Kamila, dr
Methodology, planning and commercialization of the dietary research 2024
Metodologia, planowanie i komercjalizacja badań żywieniowych 2024
Kapuśniak Kamila, dr
Metodologia, planowanie i komercjalizacja badań żywieniowych 2024
Podstawy analizy sensorycznej wykład 2024 niestacjonarne
Kapuśniak Kamila, dr
Podstawy analizy sensorycznej wykład 2024 niestacjonarne
Kuchnia molekularna warsztaty 2024_War2
Kapuśniak Kamila, dr
Kuchnia molekularna warsztaty 2024_War2
Kuchnia molekularna warsztaty 2024_War1
Kapuśniak Kamila, dr
Kuchnia molekularna warsztaty 2024_War1
Żywność wygodna i funkcjonalna_2024_grupa3
Kapuśniak Kamila, dr
Żywność wygodna i funkcjonalna_2024_grupa3
Żywność wygodna i funkcjonalna_2024_grupa2
Kapuśniak Kamila, dr
Żywność wygodna i funkcjonalna_2024_grupa2
Podstawy analizy sensorycznej 2023 stacjonarne
Kapuśniak Kamila, dr
Podstawy analizy sensorycznej 2023 stacjonarne
Metodologia, planowanie i komercjalizacja badań żywieniowych, grupa1
Kapuśniak Kamila, dr
Metodologia, planowanie i komercjalizacja badań żywieniowych, grupa1
Metodologia, planowanie i komercjalizacja badań żywieniowych, grupa2
Kapuśniak Kamila, dr
Metodologia, planowanie i komercjalizacja badań żywieniowych, grupa2
Podstawy analizy sensorycznej wykład 2023 niest
Kapuśniak Kamila, dr
Podstawy analizy sensorycznej wykład 2023 niest
Kuchnia molekularna wykład
Kapuśniak Kamila, dr
Kuchnia molekularna wykład
Kuchnia molekularna warsztaty
Kapuśniak Kamila, dr
Kuchnia molekularna warsztaty
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona

Skontaktuj się z nami

Obserwuj nas

Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Pobierz aplikację mobilną
Pobierz aplikację mobilną
Play Store App Store
Wspierane przez Moodle

Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie

Deklaracja dostępności | Polityka prywatności >

Plarforma e-learningowa do prawidłowego działania wymaga plików Cookies